ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama
Sedaş'ın kredisi bitti.

Sedaş'ın kredisi bitti.

Tarih 28 Temmuz 2010, 17:45 Editör

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ilimizde artık herkesin yaka silktiği, herkesin şikayetçi olduğu elektrik dağıtım şirketi Sedaş hakkında net konuştu.

Kocaeli milletvekili Fikri Işık, ilimizde artık herkesin yaka silktiği, herkesin şikayetçi olduğu elektrik dağıtım şirketi Sedaş hakkında net konuştu.

Işık, “Sedaş’ın kredisi bitmiştir. Biran önce Kocaeli’deki hizmet kalitesi yükseltilmezse, firmaya çok ağır cezalar yazılacaktır” dedi.
BEN DE TAKİP EDİYORUM
Sedaş ile ilgili şikayetlerin vatandaşlar tarafından kendilerine de iletildiğini söyleyen Işık şöyle konuştu: “Milletvekilleri olarak biz konuyu takip ediyoruz. İl Başkanımız da Ankara’da Başbakan’a Sedaş ile ilgili şikayeti iletti. Gerekli uyarılar yapıldı. Ben Ramazan ayı boyunca bütün ilçeleri dolaşacağım. Sedaş’ın çalışmalarını da yakından takip edeceğim” dedi.
58-62 ARALIĞINDA EVET BEKLİYORUZ
Işık, Başbakan Erdoğan’ın Bingöl ve Elazığ mitinglerini takip ettiğini, halkın Başbakan’a çok büyük ilgi gösterdiğini de belirtti, “12 Eylül’de Türkiye genelinde yüzde 58-62 arası evet bekliyoruz. Kocaeli’de çıkacak evet oranı, bu rakamın üç-dört puan daha üzerinde olacaktır” dedi.

Bu haber 352 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Kocaeli

Çayırova Marka Şehir Oldu

Çayırova Marka Şehir Oldu Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, 2,5 yılda Çayırovada gerçekleştirilen hizmet, yatırım ve çalışmaları, dü...

KOCAELİ SANAYİ ODASI GEBZE DE TEMSİLCİLİK AÇIYOR!

KOCAELİ SANAYİ ODASI GEBZE DE TEMSİLCİLİK AÇIYOR! Gebze Ticaret Odası na bir darbe de, KSO dan geldi. Kocaeli Sanayi Odası Gebze ye temsilcilik açıyor.
Bir Bilge İnsan30 Ocak 2012

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

GALERİ

Tüm haber yazıları ve içerikleri Son Nokta Gazetesine aittir. Kaynak belirtilmeden kullanımı yasaktır.
RSS Kaynağı

Web Tasarım: Gebze Tasarım

Altyapı: MyDesign