Kocaelinde düzenlenen 2. Kitap Fuarı kapsamında liselerde kütüphane kurulması için kumbara dağıtıyor.
Kocaelinde düzenlenen 2. Kitap Fuarı kapsamında liselerde kütüphane kurulması için kumbara dağıtıyor. ‘Kumbaramda Kitap Var’ adıyla başlatılan kampanya ile öğrencilerin kitap okuma alışkınlığı kazanması amaçlanıyor.
Öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak için bir kampanya başlattıldı Kampanya kapsamında Kocaeli’de bulunan tüm liselere kumbara dağıtıldı. Öğrencilerin bu kumbaralara bağışladığı paralar ile okullarına kitap kazandırmalarının hedeflendiği kampanya ile gençlerin kitapların sihirli dünyasına girmeleri sağlanacak.
KENDİLERİ SATIN ALMIŞ OLACAK Bu kapsamda Büyükşehir yetkilileri Yarımca Lisesi’nde de kumbara dağıttı. Kampanyanın çok önemli olduğunu söyleyen Yarımca Lisesi Müdürü Hasan Özer, “Öğrencilerimiz kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu bu kampanya sayesinde bir kez daha öğrenme fırsatı bulacak. Harçlıklarından biriktirdikleri paraları sınıflarındaki kumbaraya atarak kendi paralarıyla kitap satın almış olacaklar. Bu sayede hem okul kütüphanesine katkıda bulunacak hem de farklı kitapları okuma şansı yakalayacaklar” dedi.
Öğrenciler de kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, her okulda mutlaka kütüphane olması gerektiğini belirtti.
Basın Toplantısı Mükemmeldi, Bir Ayrıntı Hariç !Anneler GünüKültürüne Yabancılaşan ToplumKutlu bir doğuma daha uyanmakdeneme18 Mayıs 201214 Mayıs 201207 Mayıs 201229 Nisan 201222 Eylül 2011